Foto – Dievietei.lv

Ceptas sēnes ar citronu un timiānu 0

Sastāvdaļas:

1 citrons
1 ēdk sagriezta timiāna
2-4 ēdk olīveļļas
500 gr sēņu
4 ēdk rīvēta siera
sāls un malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni uzsildiet līdz 200 grādiem.
Sarīvējiet citrona mizu /tikai dzelteno daļu/ sajauciet to ar timiānu un olīveļļu.
Sagrieziet sēnes un izkārtojiet tās cepamajā traukā, vienā kārtā. Pārlejiet ar pusi citrona- timiāna masu, uzberiet sāli un piparus. Cepiet 10 minūtes.
Pārberiet sēnes ar rīvēto sieru un lieciet cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm kamēr siers paliek zeltaini brūns.
Pārlejiet ar palikušo maisījumu un svaigi spiestu citronu sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.