Foto – Dievietei.lv

Ceptas sēnes ar citronu un timiānu 0

Sastāvdaļas:

1 citrons
1 ēdk sagriezta timiāna
2-4 ēdk olīveļļas
500 gr sēņu
4 ēdk rīvēta siera
sāls un malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot?
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei 8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu 8
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni uzsildiet līdz 200 grādiem.
Sarīvējiet citrona mizu /tikai dzelteno daļu/ sajauciet to ar timiānu un olīveļļu.
Sagrieziet sēnes un izkārtojiet tās cepamajā traukā, vienā kārtā. Pārlejiet ar pusi citrona- timiāna masu, uzberiet sāli un piparus. Cepiet 10 minūtes.
Pārberiet sēnes ar rīvēto sieru un lieciet cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm kamēr siers paliek zeltaini brūns.
Pārlejiet ar palikušo maisījumu un svaigi spiestu citronu sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.