Ceptas sēnes ar citronu un timiānu 0
Sastāvdaļas:
1 citrons
1 ēdk sagriezta timiāna
2-4 ēdk olīveļļas
500 gr sēņu
4 ēdk rīvēta siera
sāls un malti melnie pipari
Cepeškrāsni uzsildiet līdz 200 grādiem.
Sarīvējiet citrona mizu /tikai dzelteno daļu/ sajauciet to ar timiānu un olīveļļu.
Sagrieziet sēnes un izkārtojiet tās cepamajā traukā, vienā kārtā. Pārlejiet ar pusi citrona- timiāna masu, uzberiet sāli un piparus. Cepiet 10 minūtes.
Pārberiet sēnes ar rīvēto sieru un lieciet cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm kamēr siers paliek zeltaini brūns.
Pārlejiet ar palikušo maisījumu un svaigi spiestu citronu sulu.