Ceptas reņģu filejas tomātu mērces marinādē
 0

Sastāvdaļas: 300 g ceptu reņģu fileju, 0,5 l marinādes: 2 ēdamkarotes asās tomātu mērces, 1 ēdamkarote cukura, ½ tējkarotes sāls, 1 tējkarote garšvielu maisījuma zivīm, 1 tējkarote pārtikas etiķa esences, 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote kaltētu vai mazliet vairāk svaigu diļļu.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Zaļā čūska piecām zodiaka zīmēm visu gadu sola īstus brīnumus 2
Nosauktas 10 automašīnas ar vislielāko degvielas patēriņu reālos apstākļos 32
TV24
“Ukrainas spēki ar šo brigādi neceremonējas. Tā ir atbilde par pastrādātajiem noziegumiem” jeb jaunumi no frontes
Lasīt citas ziņas

Samaisa visas marinādes sastāvdaļas un pārlej katrai cepto reņģu kārtai.

 

Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.