Ceptas reņģu filejas tomātu mērces marinādē
 0

Sastāvdaļas: 300 g ceptu reņģu fileju, 0,5 l marinādes: 2 ēdamkarotes asās tomātu mērces, 1 ēdamkarote cukura, ½ tējkarotes sāls, 1 tējkarote garšvielu maisījuma zivīm, 1 tējkarote pārtikas etiķa esences, 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote kaltētu vai mazliet vairāk svaigu diļļu.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Samaisa visas marinādes sastāvdaļas un pārlej katrai cepto reņģu kārtai.

 

Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.