
Ceptas reņģu filejas sinepju marinādē 0
Sastāvdaļas: 300 g ceptu reņģu fileju, 0,5 l marinādes: 2 tējkarotes pārtikas etiķa esences, 2 ēdamkarotes “Krievu sinepju”, 3 ķiploka daiviņas, 1 ēdamkarote cukura, naža gals sāls, 1 tējkarote garšvielu maisījuma zivīm.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes
1
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti
36
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Samaisa visas marinādes sastāvdaļas un pārlej katrai cepto reņģu kārtai.
Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.