Ceptas reņģu filejas sinepju marinādē 0
Sastāvdaļas: 300 g ceptu reņģu fileju, 0,5 l marinādes: 2 tējkarotes pārtikas etiķa esences, 2 ēdamkarotes “Krievu sinepju”, 3 ķiploka daiviņas, 1 ēdamkarote cukura, naža gals sāls, 1 tējkarote garšvielu maisījuma zivīm.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Kokteilis
Zaļā čūska piecām zodiaka zīmēm visu gadu sola īstus brīnumus
2
Nosauktas 10 automašīnas ar vislielāko degvielas patēriņu reālos apstākļos
32
TV24
“Ukrainas spēki ar šo brigādi neceremonējas. Tā ir atbilde par pastrādātajiem noziegumiem” jeb jaunumi no frontes
Samaisa visas marinādes sastāvdaļas un pārlej katrai cepto reņģu kārtai.
Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.