Daiņa Bušmaņa foto

Ceptas reņģes
 ar pipariņiem 0

Sastāvdaļas: Svaigas reņģes, sāls, maltie pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Reņģēm nogriež galvas un iztīra iekšas. Noskalo un ļauj notecēties. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Reņģes izviļā miltos tā, lai milti iekļūtu arī reņģu vēderos. Cep karstā eļļā zeltaini brūnas. Var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.

Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.