Foto – Anda Krauze

Ceptas pīles salāti ar aveņu mērci 0

(4 personām)

Bietes ietin folijā, uzkaisa sāli un piparus, rozmarīnu un ķiplokus. Cep +170 °C divas stundas.

Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 6
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Pīles krūtiņai uzkaisa sāli un piparus, liek uz pannas ar ādu uz leju un cep, kamēr ādiņa kraukšķīga, tad apgriež otrādi. Turpina cept cepeškrāsnī +170 °C līdz gatavībai (5–6 minūtes).

Blenderī liek avenes, pūdercukuru, 20 g olīveļļas, aveņu etiķi un sablendē, pēc tam izberž caur sietu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto bietes, plāni sagrieztu pīli, uzlej aveņu mērci, rotā ar rukolu, ciedru riekstiem un kresēm.

Ēdienu piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.