Ceptas karstmaizītes fiksām brokastīm 0
Sastāvdaļas – 10 baltmaizes šķēlītes, 3–4 cīsiņi, 100 g siera, tomāts, 2 ķiploka daiviņas, ēdamkarote majonēzes, 3 ēdamkarotes kečupa, zaļumi pēc garšas, malti melnie pipari.
Pagatavošana.
Cīsiņus sagriež mazos gabaliņos un liek padziļā bļodā.
Tomātu sagriež mazos gabaliņos, zaļumus smalki sagriež un visu pievieno cīsiņiem.
Ķiplokus izspiež caur ķiplokspiedi. Pievieno majonēzi un kečupu un visu kārtīgi samaisa.
Cepamajā pannā kārto maizes šķēlītes citu blakus citai, katrai virsū uzliek kārtiņu ar sagatavoto masu, to izlīdzinot. Var uzkaisīt melnos maltos piparus.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves un pārkaisa visām šķēlītēm.
Maizītes šauj iekšā karstā cepeškrāsnī uz apmēram 15 minūtēm.
Labu apetīti!