Ceptas garneles ar tomātiem 0

Sastāvdaļas. (5 porcijas) 1 kg saldētu garneļu, 200 g uz pusēm pārgrieztu ķiršu tomātu, 2 buntītes sakapāta bazilika, 1 buntīte sakapāta timiāna, 1 buntīte sakapāta rozmarīna, 100 ml olīveļļas,

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
Lasīt citas ziņas

1 ēdamkarote maltu čili piparu, 1 vidēji liela sakapāta ķiploka galviņa, 1 tējkarote sāls.

Kā gatavot?

Garneles atlaidina un notīra, atstāj tikai astītes, samaisa ar sakapātu ķiploku, ķiršu tomātu pusītēm, sakapātiem zaļumiem, olīveļļu, čili pipariem un sāli. 5 – 7 minūtes cep sakarsētā pannā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.