Foto – Shutterstock

Ceptas bietītes sojas mērcē uz rukolas paklājiņa 0

Sastāvdaļas
• 500 g mazu bietīšu
• 80 ml sojas mērces
• 50 ml eļļas
• 30 ml ūdens
• 4 ķiploka daiviņas
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• 5 timiāna zariņi vai ½ tējkarotes kaltēta timiāna
• ½ tējkarotes sāls
• Pasniegšanai: svaiga rukola, grauzdētas sēkliņas un citrona sula

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiploka daiviņas nomizo un pārgriež uz pusēm. Bietes nomizo, sagriež kumosa lieluma gabaliņos vai šķēlītēs. Atsevišķā bļodā sojas mērci sajauc ar eļļu, ūdeni, garšvielām un sāli. Cepamajā maisā liek bietes, ķiplokus, pārlej ar mērci, pievieno svaiga vai kaltēta timiāna zariņus un aptuveni stundu cep līdz +180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī. Atdzisušas bietes liek uz šķīvī izkārtotām rukolas lapiņām, pārlej ar mērci, kas radusies cepot, uzber apgrauzdētas sēkliņas un uzslaka citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.