Foto-say7.info

Cepta zivs ar sēnēm 0

Sastāvdaļas – 500 g zivs filejas, 1 ola, rīvmaize, 300 g šampinjonu, 1 liels sīpols, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Zivi sagriezt vidējos gabaliņos.

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Šķīvī sakult olu, pievienot sāli un piparus. Zivs gabaliņus pamērcēt olā un apviļāt rīvmaizē.

Apcept zivi pannā augu eļļā zeltaini brūnu no abām pusēm.

Sagriezt smalki sīpolu, sagriezt sēnes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā apcept sīpolu, pievienot sagrieztos šampinjonus, pievienot sāli un piparus. Cept tik ilgi, kamēr iztvaiko viss liekais šķidrums (apmēram 10 minūtes).

Šķīvī likt zivs gabaliņus un pa virsu saceptās sēnes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.