Foto-say7.info

Cepta zivs ar sēnēm 0

Sastāvdaļas – 500 g zivs filejas, 1 ola, rīvmaize, 300 g šampinjonu, 1 liels sīpols, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Zivi sagriezt vidējos gabaliņos.

Kokteilis
noveco katras zodiaka zīmes pārstāvji? Dvīņi vienmēr paliek bērnišķīgi, bet Auns plāno nodzīvot līdz 120 gadiem
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči
RAKSTA REDAKTORS
“Ārste sadusmojās un izsauca policiju” – piedzīvota nepatīkama attieksme pret pacienti vienā no Latvijas galvenajām slimnīcām. Kā to komentē mediķi? 28
Lasīt citas ziņas

Šķīvī sakult olu, pievienot sāli un piparus. Zivs gabaliņus pamērcēt olā un apviļāt rīvmaizē.

Apcept zivi pannā augu eļļā zeltaini brūnu no abām pusēm.

Sagriezt smalki sīpolu, sagriezt sēnes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā apcept sīpolu, pievienot sagrieztos šampinjonus, pievienot sāli un piparus. Cept tik ilgi, kamēr iztvaiko viss liekais šķidrums (apmēram 10 minūtes).

Šķīvī likt zivs gabaliņus un pa virsu saceptās sēnes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.