Foto – Valdis Semjonovs

Cepta zandarta fileja ar pastinaku biezeni 0

(2 personām)

380 g zandarta filejas

100 g pastinaka

100 g cukīni

40 g purava

100 g piena

30 g sviesta

30 g olīveļļas

60 g pērļu grūbu

30 g cietā siera

10 g kressalātu

Pērļu grūbas pamērcē ūdenī un tad vāra, kamēr mīkstas. Pievieno sieru un sāli. Cukīni plāni sagriež, pievieno ripiņās sagrieztu puravu, pielej ūdeni, pienu un vāra, kamēr mīksti. Visu sablendē, tad pieliek sviestu.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

Zandartu sadala porcijās, uzber sāli, piparus un cep pannā, kamēr izveidojas kraukšķīga garoziņa.

Visu kārto uz šķīvja un rotā ar kres­salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.