Foto-Dainis Bušmanis

Cepta siļķe papīrā – gardas vakariņas 0

Sastāvdaļas 
– četras mazsālītas siļķes, divi sīpoli, astoņas ēdamkarotes skābā krējuma, astoņas ķiploka daiviņas, svaigs timiāns, melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Siļķēm izņem lielo asaku un pilda ar sakapātiem sīpoliem un ķiplokiem. Katrā siļķē ieliek divas ēdamkarotes skābā krējuma, pārkaisa ar kapātu timiānu un melnajiem pipariem. Cepampapīru iesmērē ar eļļu un rūpīgi tajā ietin siļķi. Cep 180 grādos apmēram 25 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem vai lapu salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.