Foto – Ilze Pētersone

Cepta paprika ar sieru, rozmarīnu un olīvēm 0

Sastāvdaļas

800 g gabaliņos sagrieztu paprikas pākšu, 1–2 sakapāti sīpoli, 70 g kaltētu tomātu eļļā, 150–200 g gabaliņos sagriezta “Fitaki” siera, 100 g melno olīvu, 2 ēd. k. eļļas, 1–2 ēd. k. balzametiķa, 2–3 svaigi rozmarīna zariņi, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Krievijas zaudējumi karā pirmo reizi mazāki par Ukrainas – ko tas nozīmē?
Kāpēc pārmaksāt? Eksperti iesaka 9 lietotas, bet labas automašīnas, jaunu vietā
Kokteilis
Viss ritēs kā pa diedziņu! 4 zodiaka zīmes, kurām šis gads sola milzīgu personisko izaugsmi
Lasīt citas ziņas

Tomātus sagriež strēmelītēs. Pannā sakarsē eļļu no kaltētajiem tomātiem un pāris minūšu pasautē tomātus un sīpolus. Pievieno papriku, rozmarīnu, sāli, pielej etiķi un uz vidējas uguns sautē 7–10 minūtes. Pieber olīves, samaisa un pārber siera gabaliņus, uzkaisa maltus piparus. Karsē vēl dažas minūtes un noņem no uguns.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.