Foto – Bonappetit.lv

Cepta ola tomāta mundierī 0

Pagatavošana

Tomātiem nogriež virspusīti apmēram 1 cm biezumā. Ar tējkaroti izņem sēklas un sadalošās sieniņas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 19
Pensionāre kļūst par interneta sensāciju: 76 gadus veca sieviete nokļūst slimnīcā ar diabētu un uzzina, ka ir stāvoklī
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 210°C. Liek tomātus uz plāts, kas ieeļļota vai pārsegta ar cepamo papīru. Katrā tomātā iepilda 1 tējkaroti pesto un iešķiļ olu.

Olas sasāla un sapiparo, mazliet pārslaka ar olīveļļu. Liek cepties uz 10-15 minūtēm – tas atkarīgs, cik sarecējušas olas brokastotājiem garšo.

Klāt pasniedz svaigi ceptu maizi.

Recepte un foto Dace no Ogres

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.