Foto – Leons Duvakins

Cepta mencas fileja ar sieru 0

Sastāvdaļas
• 120 g mencas filejas
• 2 ēdamkarotes sarīvēta cietā siera Delicato
• Burkāns
• Marinēts gurķis
• Tējkarote majonēzes
• ½ vārītas olas
• Tējkarote eļļas
• Zaļumi
• Citrons
• Sāls, malti pipari pēc garšas

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvētu sieru, salmiņos sagrieztu burkānu un marinētu gurķi, olu, sasmalcinātus zaļumus un garšvielas sajauc ar majonēzi.

Mencas fileju sadala divās plānās šķēlēs, vienu liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un ieziesta ar eļļu, un noklāj ar sagatavoto siera maisījumu. Uzliek virsū otru filejas šķēli un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 20 minūtes. Var pasniegt ar dārzeņu salātiem, vārītiem rīsiem, grilētiem dārzeņiem vai kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.