Foto – Leons Duvakins

Cepta mencas fileja ar sieru 0

Sastāvdaļas
• 120 g mencas filejas
• 2 ēdamkarotes sarīvēta cietā siera Delicato
• Burkāns
• Marinēts gurķis
• Tējkarote majonēzes
• ½ vārītas olas
• Tējkarote eļļas
• Zaļumi
• Citrons
• Sāls, malti pipari pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvētu sieru, salmiņos sagrieztu burkānu un marinētu gurķi, olu, sasmalcinātus zaļumus un garšvielas sajauc ar majonēzi.

Mencas fileju sadala divās plānās šķēlēs, vienu liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un ieziesta ar eļļu, un noklāj ar sagatavoto siera maisījumu. Uzliek virsū otru filejas šķēli un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 20 minūtes. Var pasniegt ar dārzeņu salātiem, vārītiem rīsiem, grilētiem dārzeņiem vai kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.