Foto – Leons Duvakins

Cepta mencas fileja ar sieru 0

Sarīvētu sieru, salmiņos sagrieztu burkānu un marinētu gurķi, olu, sasmalcinātus zaļumus un garšvielas sajauc ar majonēzi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Mencas fileju sadala divās plānās šķēlēs, vienu liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un ieziesta ar eļļu, un noklāj ar sagatavoto siera maisījumu. Uzliek virsū otru filejas šķēli un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 20 minūtes. Var pasniegt ar dārzeņu salātiem, vārītiem rīsiem, grilētiem dārzeņiem vai kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.