
Foto – Anda Krauze
Cepta forele ar dārzeņiem 0
Sastāvdaļas
• Svaiga forele
• Sviests
• Pētersīļi
• Eļļa
• Malti melnie pipari
• Sāls
Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta
55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums
54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Pagatavošana.
Forelei izņem iekšas, nomazgā, uzbārsta sāli un piparus, iepilda sviesta un pētersīļu maisījumu. Cep uz pannas uzkarsētās taukvielās aptuveni piecas minūtes no abām pusēm.
Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.