Foto – Anda Krauze

Cepta forele ar dārzeņiem 0

Sastāvdaļas
• Svaiga forele
• Sviests
• Pētersīļi
• Eļļa
• Malti melnie pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Forelei izņem iekšas, nomazgā, uzbārsta sāli un piparus, iepilda sviesta un pētersīļu maisījumu. Cep uz pannas uzkarsētās taukvielās aptuveni piecas minūtes no abām pusēm.
Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.