Cepeškrāsnī gatavotas karstmaizītes ar kausētu sieru, tomātiem un pētersīļiem. Ļoti garšīgi! 8
Šī karstmaižu recepte tiks novērtēta ne tikai tajos brīžos, kad izsalkums moka un nav laika, ko ilgi pavadīt virtuvē, bet arī tajās reizēs, kad pie jums ir atnākuši viesi. Sastāvdaļas ir ļoti vienkāršas, pagatavošana arī, bet rezultāts – lielisks!
Cepeškrāsnī gatavotas karstmaizītes ar kausētu sieru, tomātiem un pētersīļiem
Sastāvdaļas:
Cīsiņi – apmēram 6 gab.
Tomāts – 1 vidējs
Maize – 8 šķēles
Pētersīļi – buntīte
Ķiploks – 2-3 daiviņas
Majonēze – 2 ēdamkarotes
Pagatavošana:
Tomātus sagriež nelielos kubiņos. Tādā pat veidā sagriež arī cīsiņus. Pētersīļus sasmalcina. Var pievienot arī citus zaļumus, ja vēlaties, piemēram, dilles, lokus u.c.
Sajauciet bļodā sagrieztās sastāvdaļas. Pievienojiet saspiestu ķiploku un majonēzi. Visu kārtīgi sajauciet.
Cepešpannā ieklājiet cepamo papīru un kārtojiet maizes šķēles. Uz tām lieciet iepriekš sagatavotās sastāvdaļas. Sarīvējiet sieru un uzberiet to uz maizītēm.
Lieciet cepties cepeškrāsnī 180 grādu karstumā uz vidēji 15 minūtēm.
Labu apetīti!