
Vārītā mīkla 0
Sastāvdaļas
120 g miltu;
4 olas;
1 glāze ūdens;
100 g sviesta.
Uzkarsē ūdeni, izkausē tajā sviestu un sāli. Karsto maisījumu ielej miltos.
Liek uz nelielas uguns un maisa vēl minūti.
Noņem no uguns, nedaudz atdzesē, pievieno olas un kārtīgi samaisa.
Mīklai jāiznāk staipīgai, bet ne šķidrai.
Reklāma
Reklāma
3 gardas biezpienmaizes receptes: klasiskā, ar ogām un pat marcipānu
Burvīgā “Oreo kūka” ar šokolādi un zemenēm. Saimnieces Inas Frīdbergas recepte
Mājās cepta maize ar sieru. Pagatavošana 5 soļos
Savvaļas pica – garda un diezgan veselīga
Vieglā medus kūka. Ātri pagatavojama, neprātīgi garda!
Mazas omulīgas un gardas kūciņas
Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
Maize pēc senču receptēm, no eko rudziem. Ilze Jurkāne ciemos Rankas pagasta “Ķelmēnos”