
Cep vai vāri, pirms ēd! 8 dārzeņi, kuri kļūst veselīgāki, ja tiek termiski apstrādāti 8
Tradicionāli šķiet, ka augļi un dārzeņi noteikti ir jāēd svaigi, jo tieši tā tajos ir visvairāk vitamīnu. Lielākoties tā ir patiesība, taču ir vairāki gadījumi, kad dārzeņi pēc to pagatavošanas cepot vai vārot kļūst vēl vērtīgāki mūsu veselībai.
Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta
55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums
54
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Der piefiksēt un ievērot, lai iegūtu maksimālu labumu sev!