Ceturtā dienā laiks mājup 5
Linda Tunte

Šoreiz nakšņojām dzīvoklī Tartu centrā, kas mums 6 cilvēkiem izmaksāja 130 eiro uz vienu nakti, taču bija patiesi jauks un omulīgs, ar plašu terasi. Izbaudījām Tartu noskaņu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

No rīta vēl dodamies iepirkties. Patīkami pārsteidz izpārdošanas cenas lielveikalā, tāpēc izmantoju iespēju skolēniem iegādāties kreklus pa 3,50 eiro un bikses nedaudz dārgāk. Šorti nākamajai vasarai arī – pa nepilniem 4 eiro. Un skolas soma arī tagad būs no Igaunijas! Kaut kā ir sajūta, ka Latvijā tas viss izmaksātu dārgāk, arī atlaižu laikā, bet salīdzinājusi neesmu, tāpēc mans secinājums ir vien subjektīvs.
Laiks uz mājām! Protams, caur Smilteni, lai iegādātos tik īpašo torti.

Pārspriežot ceļojumā piedzīvoto, priecīgi ir visi. Apskates objekti šoreiz patika visi un visiem. Programma bija pietiekami piesātināta un garlaikoties nesanāca. Prieks bija tik liels, ka tieši tas mani mudināja izveidot arī šo rakstu, lai varbūt vēl kādu iedvesmotu lieliskai atpūtai tepat kaimiņos. Bet mēs jau zinām, ka noteikti netālā nākotnē turp dosimies atkal, jo ne visu iecerēto izdevās aplūkot.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.