Čebureki no kabačiem 0

Sastāvdaļas – 150 g maltas gaļas, kabacītis, 100 g miltu vai auzu pārslu, 2 sīpoli, 2 olas, 100 ml piena, dilles, pētersīļi, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Vienu sīpolu un kabacīti nomizo, nomazgā un sarīvē uz smalkas rīves, visu liek dziļā traukā.

Pievieno pienu, olas, miltus, sāli, piparus un smalki sagrieztus zaļumus (pusi no zaļumiem pataupa gaļai), visu rūpīgi samaisa. Ja nepieciešams, mīklai pievieno miltus vai auzu pārslas (mīklai jābūt nedaudz biezākai nekā pankūku mīkla).

CITI ŠOBRĪD LASA

Maltajai gaļai pievieno smalki sagrieztu otru sīpolu, atlikušos zaļumus, pievieno sāli un piparus un visu samaisa.

Pannā apcep gaļu, līdz tā ir gatava.

Tīrā pannā ielej augu eļļu, uzkarsē, lej mīklu (ne pārāk biezā slānī). Kamēr mīkla vēl nav sacepusies, uz puspankūkas uzliek ēdamkaroti gaļas pildījuma, malas atstāj brīvas. Šādi cep pāris minūšu. Pēc tam gaļas pusi pārsedz ar pankūkas otru malu, saspiežot maliņas, lai nelīp vaļā.

Cep uz nelielas uguns zem vāka no abām pusēm, līdz izveidojas zeltaina miziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.