
Foto-Valdis Semojonovs
Cauraugušā cūkas krūtiņā ietīta fileja ar krāsnī ceptiem kartupeļiem 0
Kā gatavot?
Cūkgaļas fileju atcīpslo, sagriež aptuveni 50 g gabaliņos, uzbārsta garšvielas un grilē no visām pusēm. Tad aptin cūkas krūtiņas šķēli un turpina gaļu cept krāsnī, līdz tā gatava. Kopā ar gaļu izcep arī kartupeļus. Ēdienu kārto uz šķīvja un uzbārsta zaļumus.
Reklāma
Reklāma
Siltie salāti ar vistas fileju un Latvijas siera mērci
Saldā desa ar cepumiem un marmelādi
Karstais dzēriens ar balto šokolādi
Gardi! Vitamīnu bumba no Ingmāra Ladiga receptēm
Biezpiena sacepums ar drumstalām
Tumīgs šokolādes dzēriens – bauda vēsā vakarā
Četru garšu siera zupas. Gardas, vienkāršas un mazliet neierastas receptes