Foto-Anda Krauze

Cāļa filejas salāti ar paipalu olām un aveņu medus – Dižonas sinepju majonēzi 0

Sastāvdaļas:  (četrām personām) Salātiem: 200 g vistas filejas, 200 g kartupeļu, 50 g marinētu gurķu, 50 g svaigu gurķu, 8 paipalu olas, 8 ķiršu tomāti, 12 kartupeļu čipsi, zaļumi. Mērcei: 300 g majonēzes, 30 g aveņu medus, 1 ēd. k. baltvīna etiķa, 50 g Dižonas sinepju, sāls, cukurs, pipari.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Kokteilis
Negaidīti! Vai līdz ar bērniņa atnākšanu mīlestība starp Dāvidu un Arnitu uzplaukst no jauna?
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju vāra 55 oC vienu stundu, tad uzgrilē. Paipalu olas vāra 2 min. Vārītus kartupeļus, vistas fileju un gurķus sagriež sīkos kubiņos, sajauc ar mērci. Tomātus un paipalu olas griež uz pusēm. Uz šķīvja kārto čipsus, uz tiem salātus. Apkārt liek olas un ķiršu tomātus, dekorē ar zaļumiem.

Gatavpka restorāna “Burkāns”” šefpavārs Andris Rūmītis

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no krodziņa “Folkklubs Ala Pagrabs” Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saieta

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.