Kuras zodiaka zīmes ir lielākās skandālistes 0


Reitings augošā secībā

Gribi uzzināt, ar ko var strīdēties bez sekām un ar ko vispār labāk nestrīdēties? Tad lasi mūsu horoskopu – lielāko zodiaka zīmju reitingu. Tajā zodiaka zīmes sakārtotas augošā secībā, sākot ar zīmi, kurai ir vismazākā nosliece rīkot skandālus, līdz zīmei, kurai šī īpašība izpaužas visspilgtāk.

Reklāma
Reklāma

12.vieta – Svari

Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
Kokteilis
Nosauktas 5 zodiaka zīmes, kurām dzīvē drīz sāksies “melnā strīpa”
Kokteilis
Kas vislabāk garšo katrai horoskopa zīmei? Pārbaudi, vai astrologiem taisnība!
Lasīt citas ziņas

Svari patiesi bēdājas, kad kādam dara pāri, un vēl vairāk ir sarūgtināti, kad aizvainotāji ir viņi paši. Tāpēc izaicināt Svarus uz skandālu ir gandrīz neizpildāms uzdevums: viņi virtuozi apiet asos stūrus. Tiesa, dažkārt var “uzsprāgt” uz līdzenas vietas. Reizi piecos gados aptuveni. Un pēc tam viņi ilgi atvainosies.

11.vieta – Mežāzis

Mežāži baidās no skandāliem, jo viņiem nav pietiekami attīstīta empātija, un viņi vienmēr ir pārliecināti, ka skandālists gatavojas uz visiem laikiem izbeigt ar viņiem jebkādas attiecības. Tas ir šausmīgi! No otras puses, ja skandālists ir pats Mežāzis, viss ir skaidrs: viņš ar tevi plāno saraut jebkādas attiecības.

10.vieta – Ūdensvīrs

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdensvīri nemīl skandālus viena parasta iemesla dēļ: viņiem nezin kāpēc parasti nākas uzņemties peramo zēnu lomu. Dot pretī Ūdensvīri prot virtuozi, bet paši nekad nesāk skandālu. Viņi, neraugoties uz augstāk minēto, nezina, kāpēc mīl cilvēkus, un nevēlas viņus sarūgtināt. Svēti cilvēki, patiešām.

9.vieta – Vēzis

Vēžiem nepatīk skandāli. Vēži mīl pamācīt. Klausieties un drebiet, nelaimīgie! Bet ja nelaimīgie nevēlas klausīties, drebēt un nekrīt pie kājām, nepateicīgie nelieši, tad būs tracis. Nekas briesmīgs, taču ļoti īdzīgs: bu-bu-bu, bu-bu-bu… Tādēļ Vēža tuvinieki cenšas viņu nekaitināt: savlaicīgi piekrist, māt ar galvu un ar vainīgu izteiksmi aplūkot savas zeķes. Tad viss būs labi.

8.vieta – Zivis

Zivis nemīl skandālus un pat no tiem baidās: pirmkārt, apkārt viss uzreiz kļūs šausmīgi neglīts, bet otrkārt, skandāls prasa darbību šeit un tagad, bet ar to Zivīm ir grūti. Zivis ir talantīgas manipulatores, bet resursu atklātai cīņai viņām trūkst. Tāpēc Zivis skandalē reti. Viņas vienkārši noved tuvākos līdz histērijai, bet pašas daudznozīmīgi klusē.

7.vieta – Lauva

Lauvas skandalēt nevēlas, jo tas nav zvēru karaļa cienīgi. Lauvas grib, lai tām pakļautos, neuzdodot liekus jautājumus un nestrīdoties. Tas, protams, nepavisam nenozīmē, ka Lauvas ir mīļi mīksti kaķīši: uz kliegšanu viņi ir nadzīgi, bet kārtīgu skandālu ar viņiem izvērst nav iespējams: loģiskus argumentus viņi laiž garām savām karaliskajām ausīm, ņirgāšanos un troļļošanu neņem vērā. Un vispār Lauvas dzird tikai sevi.

6.vieta – Dvīņi

Centrālo vietu horoskopā aizņem Dvīņi, kuri nespēj izprast, vai viņiem patīk skandāli vai nē. Un būsim taisnīgi, kopumā drīzāk nē. Taču ne tāpēc, ka viņi ir tādi skaisti un cēlsirdīgi, bet tāpēc, ka dzīves pieredze viņiem saka: cilvēki ir dīvaini. Ņemsi un paskandalēsi ar kādu, samīdīsi viņa pašvērtējumu, pāris reižu iedursi sāpīgākajos punktos, izsmalcināti aizvainosi un publiski pazemosi – un tad neviens negribēs vairs ar tevi saieties. Kādēļ tā notiek? Muļķi kaut kādi.

Reklāma
Reklāma

5.vieta – Vērsis

Skandālu mīļotāju piecinieku atklāj Vērši – zīme, kas pašu skandālu ideju principā nepieņem, jo tas ir grēks. Nepieņem, bet skandalē vareni: ar izjūtu, kliegšanu un trauku sišanu. Taču viņi to būtībā dara ne ļaunuma dēļ: vienkārši Vērši uzreiz aizsvilstas un uzsprāgst, bet neiejūtīgie apkārtējie nekad nepaspēj to pamanīt, jo Vērši līdz pēdējam saglabā nesatricināmu izskatu. Bet pēc tam viņi pārdzīvo, un viņus moka sirdsapziņas pārmetumi. Bet vārdos viņi to nepauž, nē.

4.vieta – Jaunava

Jaunavas neiekļuva godalgotajā trijniekā tikai tāpēc, ka nestrīdas no sirds. Patiesībā Jaunavas gandrīz visu dara bez sirds, un vispār nav skaidrs, vai viņām ir šis rudimentārais orgāns, bet skandālos tas ir īpaši redzams. Ja paskatās uz Jaunavu skandāla laikā, kļūst skaidrs, ka viņa izbauda konkurenta samīdīšanu un vienmēr uzvar, jo Jaunavu vienkāršāk ir nogalināt, nekā pārspēt strīdā. Noslēpumā paliek jautājums: kāpēc Jaunavas pašas nekad nav skandāla iniciatores? Dīvaini cilvēki.

3.vieta – Skorpions

Līderu trijnieku noslēdz Skorpioni – virtuozi skandālisti. Ievērības cienīgs skandāls – tā ir viņu iemīļotā spēle. Pēc intrigām, protams. Uz skandalējošu Skorpionu var lūkoties bezgalīgi, līdzīgi kā uz uguni vai tekošu ūdeni. Un kā ikviena skaista, proti, pārdomāta un labi režisēta, izrāde, tā nenotiek bieži. Proti, Skorpions ar prieku sarīkos skandālu tuviniekiem un radiem, taču tramvajā vai rindā savus dārgos resursus netērēs. Tādēļ – trešā vieta.

2.vieta – Auns

Nelien – nositīs. Auni ir ātras dabas un impulsīvi, “uzsprāgst” uz līdzenas vietas. Pietiek pabakstīt Aunus ar pirkstu un viņi “aizies pa gaisu”. Taču ļauna nodoma tajā nav, jo skandālists Auns tā rīkojas nevis prieka pēc, bet, lai beidzot noslaistu tvaiku un atvieglotu savu turpmāko pastāvēšanu. Bet tas, kas no tā cieta, pat ir muļķis: Aunam taču uz pieres deg skrejošā svītra ar nemirstīgo citātu: ”Skrieniet, dumiķi!”

1.vieta – Strēlnieks

Zelta medaļa un bungas kaklā tiek Strēlniekiem – galvenajiem zodiakālajiem skandālistiem un tirgus nekauņām. Strēlnieki skandalē nevis tāpēc, lai sasniegtu kādu lielu mērķi, bet tikai sava prieka pēc. Iemesls nav svarīgs, ja tā vispār nav, Strēlnieks uzsāks skandālu līdzenā vietā. Un tad, ja tu neesi viņa uzbrukumu objekts, tad nekur neskrien: stāvi miera stājā un gūsti gandarījumu. Tik jaudīgu un nebeidzamu lamu vārdu straumi tu vēl nekad nebūsi dzirdējis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.