Foto – sheknows.com

“Burvelīgas” vafeļu krūzītes, pagatavojamas bez cepšanas 19

Tiem, kuriem nepatīk saldumus cept, bet kas ir gatavi gana piņķerīgam darbam, sheknows.com iesaka taisīt vafeļu krūzītes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:

* apaļas formas vaniļas cepumiņi

* vafeļu saldējuma konusiņi

* baranciņas ar kādu garšu, piemēram, medus

CITI ŠOBRĪD LASA

* šokolādes glazūra (piemēram, šokolādes pudiņš)

* šokolādes vai vaniļas izstrādājuma (konfekšu) masa  kausēšanai

* zemesriekstu sviesta apaļas, krūzīšformas konfektes

Kā gatavot?

1. Saldējuma konusu aptuveni uz pusi vajadzētu samazināt. Lai to darot, tūtiņu nesabojātu, konusu iemērc siltā ūdenī uz 20 sekundēm līdz tai vietai, kur paredzēts griezt. Griezumu veic ar robotu azi. Pēc tam atstāj konusus nožūt.

2. Barankām daļu izgriež – tā, lai tās varētu kalpot kā rokturi.

3. Izkausēt apmēram 60 g šokolādes vai vaniļas konfekšu masas (vai šokolādi).

4. Izmantojiet šokolādes masas izspiešanai maisiņu. Ar to uzpiež cepuma vidū punktu, pie kura turēsies konfekte.

5. “Uzlīmē” apaļas formas konfekti (krūzīšformā).

6. Uzstutē vafeļu konusiņu.

7. Iekšpusē bagātīgi ielej vēl šokolādīgo masu.

8. Tādā pašā veidā ieklāj gaišo pildījumu, piemēram, šokolādes pudiņu.

9. Barankas brīvos galus nedaudz iemērc kausētajā šokolādē un piespiež pie saldējuma konusiņa. Paturēt vajag vien pāris sekundes.

Krūzītes labāk vislabāk ēst tajā pašā dienā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.