Publicitātes foto

Burito ar vistu. “Tex-MexRepublic” recepte 0

Jautrās meksikāņu noskaņās tirdzniecības centrā “Domina Shopping” atklāts jauna koncepta meksikāņu restorāns “Tex-Mex Republic”. Viens no jaunā restorāna ēdienkartes autoriem ir “Mūsdienu Latvijas garša” finālists Artūrs Freibergs, kurš piedāvā gardu meksikānisku ēdienu recepti ar vistu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
Ieskicēta krievu karavīra – “briesmīgā pretekļa” – seja: “Tāds nogalina atbildīgi, tā ir slima biomasa!”
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Atšķirībā no esošajiem “Tex-Mex” restorāniem jaunā restorāna apmeklētāji var baudīt Latvijā plašāko burito piedāvājumu, kas ir jaunā restorāna firmas zīme. Tāpat piedāvājumā, pēc Artūra Freiberga domām, ir izcilākie Teksasas burgeri Latvijā, ar pašceptu maizi un restorāna pavāru pagatavotām mērcēm, kas piešķirs tiem īpašas garšu sajūtas baudījumu. Restorāna meistardarbs ir izcilu grilētas gaļas ēdienu izvēle.

Burito ar vistu

Nepieciešams
– Kviešu tortilja
– Sīpoli
– Čilli pipars
– Tomāti
– Ananāsi
– Paprika
– Vistas Fileja
– Skābais krējums
– Pico de Galo mērce
– Pupiņas
– Salātu lapas
– Siers
– Avokado salsa

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana
1. Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas.

2. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu.

3. Pēc tam uzsilda tortilju, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapām, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu.

4. Tortilju sarullē un pasniedz kopā ar “Pico de Galo” mērci un skābo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.