
Foto – Shutterstock
Burkānu un apelsīnu smūtijs. Spēka lādiņš pavasarim! 0
Burkāns ir ideāls dārzenis, jo no tā var gatavot gan saldu, gan sāļu ēdienu, visam ir piesātināta krāsa, patīkams aromāts un tumīgums.
Reklāma
Reklāma
(3 porcijas)
• 3 mazi, sulīgi burkāni
• 300 ml apelsīna sulas
• 120 ml jogurta bez piedevām
• Šķipsniņa sāls
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu
24
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Burkānus smalki sagriež. Blenderī liek burkānus, apelsīna sulu, jogurtu, sāli un sakuļ.
Pasniedz ar ledus gabaliņiem.