Foto – Fotolia

Burkānu, puravu, gurķa salāti ar smiltsērkšķiem 0

Parasti es taisu rīvētu burkānu salātus ar citrusaugļu sulu. Bet kāpēc nepamēģināt ar smiltsērkšķiem? Kad “Satori alfa” līdzīpašnieka Kaspara Dzērves dārzā ieraudzīju gurķus un puravus, arī tie šķita tik piemēroti manai iecerei. Lūk, kas sanāca!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Vispirms uz rupjās rīves sarīvē 3 burkānus, bet puravu sagriež ripiņās.

Piegriež arī gurķi.

Tad pievieno smiltsērkšķus, kas iepriekš viegli sastampāti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu pārlej ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli, “Santa Maria” itāļu garšvielām un piecu piparu maisījumu.

Samaisa un servē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.