Foto – Fotolia

Burkānu, puravu, gurķa salāti ar smiltsērkšķiem 0

Parasti es taisu rīvētu burkānu salātus ar citrusaugļu sulu. Bet kāpēc nepamēģināt ar smiltsērkšķiem? Kad “Satori alfa” līdzīpašnieka Kaspara Dzērves dārzā ieraudzīju gurķus un puravus, arī tie šķita tik piemēroti manai iecerei. Lūk, kas sanāca!

Reklāma
Reklāma
Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts… 11
Tās “ēd” jūsu naudu, pat tad, kad ir izslēgtas! 8 lietas, kuras noteikti ir jāatvieno no elektrības
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Lasīt citas ziņas

Vispirms uz rupjās rīves sarīvē 3 burkānus, bet puravu sagriež ripiņās.

Piegriež arī gurķi.

Tad pievieno smiltsērkšķus, kas iepriekš viegli sastampāti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu pārlej ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli, “Santa Maria” itāļu garšvielām un piecu piparu maisījumu.

Samaisa un servē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.