Foto: Anda Krauze

Burkānu krēmzupa 0

Sastāvdaļas
• 300 g burkānu
• 40 g šalotes sīpolu
• 20 g ķiploku
• 30 g ingvera
• 100 ml saldā krējuma
• 100 ml piena
• 30 ml olīveļļas
• 40 g sviesta
• 20 g čili
• Timiāna zariņš
• Sāls
• Pipari
• Dekoram: krāsainie burkāni un kreses

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
RAKSTA REDAKTORS
“Bākā bija vieta 25 litriem, bet uzpildījām 35…” Kliente izsaka aizdomas par degvielas uzpildes stacijas viltībām
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dārzeņus nomizo, sagriež kubiciņos, pievieno timiānu, liek katlā un olīveļļā apcep zeltainus. Pielej 150 ml ūdens, vāra uz nelielas uguns 10 minūtes. Pievieno pienu, saldo krējumu, sviestu un vāra, kamēr burkāni mīksti. Visu sablendē un izberž caur sietu. Uzsilda un lej šķīvī, dekorē ar vārītiem krāsainajiem burkāniem, Indijas riekstiem un kresēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.