Foto – AIja Geida

Burkānu kotletes ar mannu 0

Sastāvdaļas
• 150 g burkānu
• 100 g mannas
• 4 ēdamkarotes skābā krējuma
• 4 ēdamkarotes sezama sēklu
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Pirka viesnīcas Horvātijā… Ukrainā gaismā nācis armijas pārtikas iepirkuma skandāls, kur shēmas realizētāji piesavinājušies 18 miljonus ASV dolāru 24
Veselam
Brīdina par paracetamolu: pasaulē visizplatītākajam pretsāpju līdzeklim atklāta savāda blakusparādība
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus smalki sarīvē (ja ir ļoti sulīgi, mazliet nospiež sulu), sajauc ar skābo krējumu, mannu, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Sezama sēklas apgrauzdē uz pannas un pieliek burkānu masai, samaisa. Ja neveidojas viendabīga konsistence, pielej nedaudz piena, savukārt, ja masa ir pārāk šķidra, pieber mazliet mannas. Patur 15 minūtes, lai manna uzbriest.

Ar mitrām rokām veido plānas kotletītes (centimetra biezumā) un cep uz pannas no abām pusēm. Pasniedz ar skābo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.