Foto: Yulia-Bogdanova/Shutterstock

Burkānu–citronu ievārījums. Fantastiski garšo ar pankūkām! 0

Sastāvdaļas
• 1 kg burkānu
• 2 lieli citroni
• 800 g cukura

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Dārzeņa skaidiņām uzber cukuru, samaisa un noliek ledusskapī uz nakti, lai sacukurojas. Citroniem norīvē miziņu tā, lai nepierīvējas baltā daļa, kas dod rūgtumu. Rīvētos burkānus saber katlā, pievieno citrona miziņu un gabaliņus. Uz lēnas uguns vāra aptuveni 40 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Kamēr karsts, sapilda burciņās, atdzisušu aizvāko.

Izcila piedeva pankūkām!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.