Foto no sailusfood.com

Burkānu čatnijs. Ajūrvēdas recepte 0

Sastāvdaļas:

1 liels, rīvēts burkāns

0,5 tējkarotes malta ingvera

1 smalki samalts sīpols

1,5 glāzes jogurta

2 smalki sakapātas paprikas

1,5 tējkarote eļļas

0,5 tējk. sinepju sēklu

0,5 tējk. ķimeņu sēklu

asafoetīda 1/4 tējkarotes

nedaudz karija

sāls pēc garšas

1 tējkarote malta koriandra lapu

1 tējkarote kokosrieksta skaidiņu

Sakuļ jogurtu un noliek malā.

Sarīvē burkānus. Noliek malā.

Traukā uzkarsē eļļu. Pievieno sinepju sēklas, pakarsē. Pievieno ķimeņu sēklas, asafoetīdu, kariju un cep pāris sekundes.

Reklāma
Reklāma
ASV pulkvedis: 24 gadu dienestā neesmu redzējis tik dziļi iestrēgušu transportlīdzekli
Burovs iespējams slēpj dzīvokļus un dārgas gleznas: znots nodod KNAB informāciju
“Mēs visi atviegloti nopūtāmies. Grūtākais darbs ir paveikts.” No Pabrades purva veiksmīgi izcelta ASV bruņumašīna 12
Lasīt citas ziņas

Pievieno papriku, ingveru un sīpolu. Cep 3 minūtes.

Pievieno kurkumas pulveri un rīvētus burkānus, kokosriekstus, cep 7-8 minūtes. Nepārtraukti maisa, lai nepiedeg. Noņem no uguns un atdzesē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaisa atdzesēto burkānu masu ar sāli un jogurtu. Pasniedz vēsu vai istabas temperatūrā.

Garnē ar koriandra lapām.

Recepte no sailusfood.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.