Foto: Travellight/Shutterstock

Burkānu biezzupa ar ingveru 0

Sastāvdaļas
• 1 litrs dārzeņu buljona
• 500 g burkānu
• 1 vidējs sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 tējkarotes sīki sagriezta svaiga ingvera
• 1 rozmarīna vai timiāna zariņš
• naža gals čili pulvera
• jūras sāls un pipari pēc garšas
• eļļa vai sviests cepšanai

Reklāma
Reklāma
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Covid-19 vakcīnas saista ar jaunu satraucošu sindromu, kas izraisa bioloģiskas izmaiņas organismā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā uzkarsē eļļu vai izkausē sviestu, uz mazas uguns apcep vidēji smalki sagrieztu sīpolu, ingveru un ķiploku. Pielej dārzeņu buljonu, pieliek rozmarīna zariņu, ripiņās sagrieztus burkānus un vāra, kamēr burkāni mīksti. Izņem rozmarīnu/timiānu. Zupu sablendē. Pievieno pārējās garšvielas.

Sablendētai zupai var pievienot svaigi spiestu apelsīnu sulu (pietiks ar vienu apelsīnu), samaisa un ļauj uzvārīties.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.