Armanda Simsona pikantā burgera recepte 2 personām 0
2 burgeru maizītes
2 gab. sasmalcinātā liellopa gaļa burgeriem (300 grami)
100-120 g bekona
50-70 g treknā siera
Ananass
Apelsīns
IceBerg salātlapas
1 čili pipars
Svaigi dārzeņi (tomāts, gurķis, paprika)
1 balts sīpols
Saldā čili mērce
Uz grila liek grilēties burgeru maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Blakus liek grilēties gaļu. Bekonu sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties uz grila blakus gaļai un maizītēm. Sagriež sīpolu, svaigos dārzeņus, apelsīnu un ananasu. Apgrauzdētās maizītes noņem no grila, vienu no pusītēm pārsmērē ar sweet čili mērci, liek salātlapu, vienu apelsīna un tomāta šķēli, un grilēto bekonu. Virsū liek grilēto gaļu, pievienojot smalki sagrieztus čili piparus. Virsū kārto sīpola šķēli, grilētu ananāsu šķēlīte un sieru. Visu pārsmērē ar saldo čili mērci, uzliek salātlapu un otru burgeru maizītes pusīti. Burgers ir gatavs pasniegšanai.