Foto – Dainis Bušmanis

Burgers ar cūkgaļas iršburgera desas šķēlītēm 0

KĀ GATAVOT?

Uz pusēm pārgriež burgera maizīti. Uz pusītes uzziež sīpolu marmelādi, virsū liek salātu lapas. Brieža un cūkgaļas desas šķēlītes viegli apcep, katrai uzliek virsū siera šķēlīti, ļauj pakust. Desu un sieru liek virsū salātu lapām, pāri kārto marinēta gurķa ripiņas, ”Tūkstoš salu” mērci, svaigu tomātu un sīpola ripiņas. Uzliek burgera maizītes vāciņu un ceļ galdā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
Ieskicēta krievu karavīra – “briesmīgā pretekļa” – seja: “Tāds nogalina atbildīgi, tā ir slima biomasa!”
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.