Foto – Aija Geida

Burgerītis ar grauzdētiem sīpoliem. Pašu gatavots, tāpēc labs! 0

Sastāvdaļas 4 porcijām
700 g maltas liellopu gaļas
Sāls
Pipari
2 ēdamkarotes eļļas
4 hamburgeru maizītes
8 tējkarotes sviesta
4 ledus salātu lapas
4 ēdamkarotes grauzdētu
sīpolu
4 ēdamkarotes kečupa
3 marinēti gurķi

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Gatavošanas laiks: apm. 20 minūtes (jāparedz laiks cepšanai un apgrauzdēšanai)
Katrā porcijā apm. 537 kcal/2247 kJ, 38 g olbaltumvielu, 31 g tauku, 25 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Sakarsē cepeškrāsns grilu. Malto gaļu sāla, piparo, rūpīgi sajauc.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veido četras plakanas burgera kotletītes un karstā eļļā cep no abām pusēm sešas minūtes.

2. Hamburgera maizītes pārgriež uz pusēm, ātri apgrauzdē uz grila. Salātu lapas nomazgā un nosusina. Uz maizītes apakšējās daļas liek salātu lapu, uz tās ēdamkaroti grauzdēto sīpolu. Virsū liek maltās gaļas kotletīti, apziež ar kečupu.

3. Marinētos gurķus sagriež ripiņās un liek uz gaļas. Uzliek maizītes augšējo daļu un tūlīt pasniedz.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.