Foto – Aikāgaršo

Bumbieru un kakao krēma pīrāgs 0

Pagatavošanas laiks: 1 stunda + 2 stundas dzesēšanai

Reklāma
Reklāma

Porcija: 8 cilvēkiem

Nepieciešams:

DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
Lasīt citas ziņas

Rimi kārtainā sviesta mīkla – 600 g
Bumbieri – 700 g

Krēmam:
Rimi lauku olas – 4 gab.
Saldais krējums – 400 ml
Brūnais cukurs – 250 g
Piparkūku garšviela (malta) – 1 tējk.
Kakao (malts) – 6 ēdamk.

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1.Apaļā pīrāga formā ieklāj kārtaino sviesta mīklu 400 g
2.Noskalo bumbierus, sagriez 4 daļās un izņem serdes
3.Sagrieztos bumbierus kārto uz smilšu mīklas
4.Uzkarsē saldo krējumu līdz vārīšanās temperatūrai
5.Sakul olas ar cukuru, pievieno kakao un piparkūku garšvielu
6.Uzkarsēto krējumu lej sakultās olās un samaisi
7.Liec uz uguns un maisot iebiezini krēmu
8.Iebiezināto kakao krēmu pārlej bumbieriem
9.200 g kārtaino mīklu sagriez strēmelītēs un kārto tās virs kakao krēma un bumbieriem
10. Cep pīrāgu 170 grādu sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 – 35 minūtes
11.Pirms pasniegšanas to pilnībā atdzesē

Aikāgaršo padoms!
Pamēģini pīrāga pildījumam izmantot ābolus un kakao vietā pievienot vaniļu, mandeles vai nelielu daudzumu citrusu augu sulas.

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.