Foto – Anda Krauze

Bumbieru maizītes 0

Recepti piedāvā tautā pazīstamās dziedošās dvīnes jeb dueta “Dvīnes” dalībnieces Katrīne un Ana Drozdovičas.

Reklāma
Reklāma
CNN: “Nožēlojamā” Eiropa beidzot mostas: Tramps “iegriež” Zelenskim, Vācija atceļ parādu “bremzes”, Francija apsver kodolaizsardzību
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 – 3 bumbieri (atkarībā no lieluma)
Itāļu baltmaize
Sviests
Citrons (pusīte)
Cukurs (4 – 5 tējk.)
Sāls
Kanēlis
Filadelfijas siers

Pagatavošana.
* Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
*Bumbierus sagriež plānās šķēlītēs. Lielā pannā izkausē 100 g sviesta, pievieno sagrieztus bumbierus, sautē uz merenas uguns. Pēc 5 – 7 sautēšanas minūtēm klāt piespiež citrona sulu. Kad bumbieri kļūst mīkstāki, pievieno 4 – 5 karotes cukura, kanēli un sāli pēc garšas. Sautē un maisa, līdz bumbieri ir pavisam caurspīdīgi un mīksti un šķidrums ir biezs.
* Tikmēr sagiež baltmaizi, uzsmērē sviestu, liek cepeškrāsnī uz 18 – 20 min (pēc pirmajām 10 min apgriež uz otru pusi).
* Izņem maizīties, uzsmērē Filadelfijas sieru un bumbieru maisījumu.

CITI ŠOBRĪD LASA
Tautā pazīstamas kā dziedošās dvīnes jeb dueta “Dvīnes” dalībnieces, taču ikdienā pavisam vienkāršas, smaidīgas meitenes, kurām patīk arī gatavot dažādus gardumus, – Katrīne un Ana Drozdovičas.
Foto – Anda Krauze
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.