Foto: Fotolia

Bumbieru liķieris 0

Sastāvdaļas
* 1 kg bumbieru
* 500 ml degvīna
* 300 g cukura
* 600 ml ūdens

Reklāma
Reklāma
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uz rupjas rīves sarīvē sulīgus, iepriekš noskalotus, nomizotus bumbierus un saliek lielā pudelē. Pielej degvīnu un 4–5 nedēļas tur saulē. Izdalījušos sulu izkāš un katram litram pievieno sīrupu, ko iegūst, savārot 300 g cukura un 600 ml ūdens. Maisījumu nostādina, pēc nedēļas izkāš un pilda pudelēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.