
Bumbieri ar medus karameli 0
Sastāvdaļas. (6 porcijas) 6 bumbieri, 60 g medus, 250 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, 125 ml svaigi spiestas citronu sulas, 250 ml ūdens, garšvielas: šķipsna kanēļa un 2 krustnagliņas.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli
172
Bumbierus nomizo, izņem sēklotnes. Pārgrieztus uz pusēm liek uzkarsētā apelsīnu un citronu sulā, kam pievienots medus, ūdens un garšvielas. Sautē uz lēnas uguns, reizumis apslakot ar mērci. Pasniedz atdzesētus.