Bumbieri ar medus karameli
 0

Sastāvdaļas. (6 porcijas)
 6 bumbieri, 60 g medus, 250 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, 125 ml svaigi spiestas citronu sulas, 250 ml ūdens, garšvielas: šķipsna kanēļa un 2 krustnagliņas.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Bumbierus nomizo, izņem sēklotnes. Pārgrieztus uz pusēm liek uzkarsētā apelsīnu un citronu sulā, kam pievienots medus, ūdens un garšvielas. Sautē uz lēnas uguns, reizumis apslakot ar mērci. Pasniedz atdze­sētus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.