Foto-Aija Geida

Bulgura un lēcu koftas 1

Sastāvdaļas: 100 g oranžo lēcu, 70 g bulgura, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 400 ml ūdens, 1 sīpols, 1 tējkarote kumīna, 1 ēdamkarote tomātu pastas, 1 tējkarote sāls, 4 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Bulguru un lēcas apcep eļļā, pievieno ūdeni un izvāra mīkstus (15 – 20 minūtes). Tikmēr uz pannas eļļā apcep sīpolus, beigās pievienojot kumīnu, tomātu pastu un sāli. Abas masas savieno, pieliek garšaugus un gatavo kotletītes. Lielisks ēdiens aukstajam galdam!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.