Foto – Bonappetit.lv

Bulciņas Cinnabon – leģenda virtuvē 0

Pagatavošana

Sauso raugu izšķīdināt pienā. Olu uzputot, pievienot mīkstu sviestu un cukuru un uzputot vēlreiz. Pakāpeniski pievienot miltus un šķipsniņu sāls un iemīcīt mīklu. Mīcīt tik ilgi, kamēr mīkla kļūst elastīga un nelīp pie rokām. Mīklu apsegt ar tīru dvielīti un nolikt rūgt uz 1 stundu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Lasīt citas ziņas

Pildījumam:
sviestu sajaukt ar kanēli un cukuru.

Pagatavot mērci. Sviestu uzputot ar sieru un pūdercukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavu mīklu izrullēt apm. 0,5cm biezā kārtā un vienmērīgi izsmērēt pildījumu. Sarullēt ciešā ruletē un sagriezt vienādās daļās. Sagataves izkārtot uz cepešpannas, apsegt ar tīru dvielīti un nolikt uz 30 min. vēlreiz uzrūgt.

Cept bulciņas iepriekš uzkārsētā krāsnī 30 min. 180 grādos. Karstas bulciņas pārliet ar mērci un atdzesēt.

Mērci var pagatvot mazāk un pasniedzot bulciņas pārkaisīt tās ar pūdercukuru.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.