Foto: Timurs Subhankulovs

Buberts ar zemenēm un avenēm 0

Sastāvdaļas – manna, piens, olas, cukurs, vaniļa, zemenes un avenes (ziemā – saldētas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

1. Katliņā uzkarsē pienu, kam pievienots cukurs un vaniļa.
2. Pamazām klāt ber mannu un lēnām karsē, līdz izveidojas vidēji šķidra biezputra.
3. Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru un, intensīvi maisot, liek klāt mannas putrai.
4. Stingrās putās saputo olas baltumus un iecilā mannas un olu dzeltenuma masā.
5. Atdzesē un deserta traukā liek virsū ogām, kas sablenderētas ar cukuru.
6. Rotā ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.