Valda Semjonova foto

Brušeta ar Tagliatta steiku
 0

SASTĀVDAĻAS Labs liellopa steika gabals, graudu maize, ķiploks, sāls, pipari, olīveļļa, Parmezāna siers, rukola.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Nogriež steika gabalu, pārkaisa ar sāli un pipariem, viegli apslaka ar olīveļļu. Pannā no katras puses cep 2,5 min – šāds steiks vidū būs sarkans. Var cept arī ilgāk – 4 min no katras puses, tad gaļa būs gandrīz pilnībā gatava. Ņem graudu maizes šķēli, olīveļļā apcep no abām pusēm brūnu, apsmērē ar saspiestu ķiploku. Maizes šķēli liek uz šķīvja, virsū liek vidēji biezās strēmelēs sagrieztu steiku. No tā arī cēlies šīs brušetas nosaukums “Tagliatta”, kas nozīmē to, ka steikam jābūt sagrieztam. Pārkaisa ar Parmezāna sieru, pievieno rukolu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.