Tv24 Publicitātes foto, Līvija Tilgase

Brūnie rīsi ar cūkgaļas karbonādi 0

Cūkgaļu apcep uz pannas tikai ar pipariem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Lasīt citas ziņas

Garšaugus smalki sagriež un ieliek bļodā, sajauc ar olīveļļu.

Kad gaļa ir gatava, uzliec uz papīra dvielīša, atļauj padzist 2 minūtes, pēc tam ieliec bļodā un kārtīgi samaisi lai visa karbonāde ir apviļāta garšvielu maisījumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rīsus vāri ūdenī kuram pievienota olīveļļa. Kad gatavi, nokās un sajauc ar sakapātiem koriandriem un piparmētru.

Karbonādi uzliec uz rīsiem un pārlej ar atlikušajiem sakapātajiem garšaugiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.