Brūkleņu čatnijs. Ideāla mērce pie gaļas ēdieniem! 1
Ķiploka daiviņas sakapā.
Bumbierim izņem serdi un ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns
5
Pievieno pārējās sastāvdaļas un pannā ar biezām malām uz lēnas uguns sutina, līdz masa sabiezē un brūklenes ir mīkstas.
Vīna etiķa vietā var izmantot ābolu etiķi.
Savukārt, ja masa ir ļoti bieza, var pievienot mazliet ūdens. Ideāla mērce pie medību un liellopu gaļas, grilējumiem.