Brokoļu un saldā krējuma biezzupa ar Parmezāna sieru 1

Kā gatavot?

Brokoļus aptuveni 10 min vāra ūdenī, pievieno veselas ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pielej saldo krējumu (uz vienu porciju – 30 g). Vāra vēl 10 – 15 min, sablenderē, lej šķīvī. Uz sausas pannas uzber rīvētu Parmezāna sieru, karsē, līdz izkūst. Siltu satin tūtiņās. Pāris bekona šķēles sacep kraukšķīgas, patur uz papīra dvieļa. Pirms pasniegšanas zupā liek siera tūtiņas un bekona šķēlītes. Dekorē ar baziliku.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.