Brokoļu un saldā krējuma biezzupa ar Parmezāna sieru 1

Kā gatavot?

Brokoļus aptuveni 10 min vāra ūdenī, pievieno veselas ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pielej saldo krējumu (uz vienu porciju – 30 g). Vāra vēl 10 – 15 min, sablenderē, lej šķīvī. Uz sausas pannas uzber rīvētu Parmezāna sieru, karsē, līdz izkūst. Siltu satin tūtiņās. Pāris bekona šķēles sacep kraukšķīgas, patur uz papīra dvieļa. Pirms pasniegšanas zupā liek siera tūtiņas un bekona šķēlītes. Dekorē ar baziliku.

Reklāma
Reklāma
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.