Foto – Valdis Semjonovs

Brokoļu krēmzupa – sātīga maltīte bezgaļas ēdājiem 0

Sastāvdaļas – dārzeņu buljons, brokoļi, sīpoli, burkāni, ķiploks, klasiskais kausētais siers “Dzintars”, zilais siers, valrieksti, eļļa.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus, sīpolus un ķiplokus notīra, sasmalcina un apcep eļļā. Pēc tam liek katliņā, klāt liek brokoļa daiviņas, pievieno dārzeņu buljonu un vāra aptuveni stundu. Virumu karstu sablendērē, pēc tam liek atpakaļ uz plīts, iemaisa klasisko kausēto sieru “Dzintars”. Vēlreiz uzvāra un lej šķīvjos. Vidiņā liek zilā siera gabaliņus un valriekstus. Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.