Brokastu maizītes ar veselīgajām cūku pupām 0
Sastāvdaļas
• Rupjmaize ar sēkliņām
• Vārītas cūku pupas
• Biezpiens
• Skābais krējums
• Svaigs baziliks
• Dilles
• Čili
• Eļļa
Pagatavošana.
Cūku pupas vāra sālsūdenī aptuveni piecas minūtes, pēc tam ieliek aukstā ūdenī, lai vieglāk noņemt miziņu. Cūku pupas sasmalcina, pievieno smalki sagrieztu baziliku, dilles, čili, pielej nedaudz eļļas, sajauc un liek uz rupjmaizes.
Biezpienu sajauc ar skābo krējumu, liek uz maizes šķēles, rotā ar vārītu cūku pupu šķēlītēm.
Mēs vispirms ēdam ar acīm, un zaļā krāsa piesaista uzmanību, turklāt pupiņas ir bagātas ar šķiedrvielām.