Foto – Timurs Subhankulovs

Brokastu maizes un bekona karstais sacepums 0

Sastāvdaļas 
– baltmaize (var izmantot arī cietāku), sviests, kūpināts bekons, olas, piens, siers, garšviela “Provansas garšaugi”.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Lasīt citas ziņas

Pusi baltmaizes kukuļa sagriež vidēji lielos kubiņos, apcep sviestā. Pievieno sagrieztu bekonu un visu liek karstumizturīgā traukā. Olas sakuļ ar pienu un lej pāri baltmaizes un bekona masai. Pārkaisa ar sieru un Provansas garšaugiem, cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz virsiņa kļuvusi zeltaini brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.