Foto – Timurs Subhankulovs

Brokastu maizes un bekona karstais sacepums 0

Sastāvdaļas 
– baltmaize (var izmantot arī cietāku), sviests, kūpināts bekons, olas, piens, siers, garšviela “Provansas garšaugi”.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Pusi baltmaizes kukuļa sagriež vidēji lielos kubiņos, apcep sviestā. Pievieno sagrieztu bekonu un visu liek karstumizturīgā traukā. Olas sakuļ ar pienu un lej pāri baltmaizes un bekona masai. Pārkaisa ar sieru un Provansas garšaugiem, cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz virsiņa kļuvusi zeltaini brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.